Szolgáltatások

Korlátlan szolgáltatás

A PURE minden szolgáltatása, modulja, alkalmazási lehetősége korlátozás nélkül elérhető a felhasználó cégek számára. Nincs limitált funkcionalitás, nincs apróbetű. A cég által engedélyezett jogosultság határozza meg a hozzáférést a PURE egyedi felhasználói számára. Az egyedi felhasználók azt láthatják, használhatják, ahhoz férhetnek hozzá, amihez szükséges.

Korlátlan felhasználószám

Csökkentsd le a minimálisra a cég email és telefonforgalmát, a nyomtatás mennyiségét. Vond be a felhasználói körbe a cég dolgozói mellett a külső partnereket, alvállalkozókat, ügyfeleket. A PURE automatizáltan kezeli a kapcsolatokat és a cég belső és külső működési folymatait, tevékenységeit.

Folyamatos fejlesztés

A cég működése és a környezete állandó változásban van. Rengeteg energia a cég szoftvereit állandó összhangban tartani. A PURE a teljes cég működtetésében támogat, s ennek érdekében az élet, a külső és belső körülmények és a piac változásait követve állandó fejlesztés alatt áll. Minden fejlesztés azonnal elérhető és automatikusan letölthető, így a cég változásait automatikusan követi a szoftver fejlődése is.

Bérlet vagy vásárlás

A cash flow menedzsment a mindennapok része, s a cég fejlődése sem állhat meg. Fontos, hogy a kiadás tervezhető legyen a működés fenntartása érdekében. A PURE teljes, korlátlan szolgáltatású rendszere ezért bérleti kontsrukcióban is használható.

Saját szerveren vagy felhőből

A cég adatainak, információinak biztonságát, a felhalmozott tudás védelmét garantálja, hogy a PURE akár a cég saját szerverére is telepíthető. Az adatok folyamatos mentése, karbantartása azonban állandó kihívás, ezért a cég igénye alapján felhő alapú szolgáltatásként is üzemeltethető a PURE - természetesen teljes adatbiztonság mellett.

Érdekel

© pure2u.hu | 2015 honlapkészítés