Szervezet, erőforrás kezelés

Szervezeti szerepek és munkakörök

Szervezeti szerepek és munkakörök

A cégek szervezetében dolgozó személyek tudásuk tapasztalatuk, kompetenciáik alapján töltenek be szerepeket és munkaköröket. A szervezeti szerepekhez küldönböző munkakörök tásrulhatnak. A PURE a szervezet kereteit adja a munkaához, melyben meghatározhatók a céged szervezetének szerepei, munkakörei. A szerepekhez rendeld hozzá a munkaköröket, s így a PURE a benne végzett feladatokat automatikusan adja ki, támogatja megvalósításukat.

Mindenki olyan feladatot végez, amihez ért

Mindenki olyan feladatot végez, amihez ért

A szervezeti szerepek és munkakörök meghatározásával létre tudod hozni a céged céljait legjobban menedzselő szervezetet. A szerepeket, munkaköröket betöltő személyeket kompetenciájuk, tapasztalatuk, tudásuk alapján rendeld hozzá a szerepekhez, munkakörökhöz. A PURE-ban így biztosíthatod, hogy mindenki azt a munkát végzi el, amihez ért, nem keverednek a felelpsségek és hatáskorök, nem lesznek földre eső feladatok, melyeknek nincs gazdája.

Te tudod, hogy működik a cég

Te tudod, hogy működik a cég

A PURE működéséhez nincs szükség varázslatra. Nem kell új eljárásokat, folyamatokat megtanulni. Csak a cég belső és külső kapcsolatait kell összeszedni: ki milyen dokumentumból, adatból, információból dolgozik és mit ad a munkatársának, amivel az dolgozik. Ezt a cégvezető és a dolgozók tudják a legjobban. Máshogy nem is működne a cég.

Határozd meg a szervezeti felépítést

Határozd meg a szervezeti felépítést

A szervezeti felépítés meghatározása fontos eleme a PURE-nak. Felelősségi, delegálási, jogosultsági szintek kötődnek a szervezeti hierarchia felépítéséhez. A PURE automatikus működését biztosítja, hogy a feladatok, kapcsolatok működésének és megvalósításának szabályai a szervezeti felépítésnek megfelelő hierarchiát követik.

Rendeld a feladatokat szerepekhez

Rendeld a feladatokat szerepekhez

A PURE-ban definiált feladatokat a szervezet szereplői végzik el. A feladatok szerepekhez rendelésével biztos lehetsz abban, hogy minden feladatnak lesz gazdája - és minden feladatnak csak egy gazdája lesz. A PURE így kövweti az egy ember - egy feladat - egy felelős elvét.

Mérd a szervezet és a dolgozók teljesítményét

Mérd a szervezet és a dolgozók teljesítményét

Minden feladatnak van gazdája. Ideális a személyekhez rendelt feladatok állapotának ellenőrzéséhez. A PURE biztosítja számodra, hogy a a dolgozók teljesítményét, munkájuk hatékonyságát egyszerűen tudd mérni. A szubjektív mérési szempontok háttérbe szorulnak, és növekszik az objektív mérés és számonkérés lehetősége.

Kezeld a változásokat

Kezeld a változásokat

A piac, a belső és külső kapcsolatok folyamatai és feladatai állandó mozgásban vannak. Nem köthet gúzsba egy cégmenedzsment rendszer, hogy a mindennapok változásit követni tudd. A PURE-ban minden változást informatikai fejlesztés nélkül, felhasználói szinten, néhány beállítás megváltoztatásával tudsz pillanatok alatt módosítani. A módosítás után azonnal az új szabályok szerint működik a PURE, hogy bármilyen gyors válzotási igényt tudj követni és ne okozzon fennakadást a cég munkájában.

© pure2u.hu | 2015 honlapkészítés