Számlázás, cash flow, kintlévőség kezelés

Elkészítheted számláid

Elkészítheted számláid

Sikeres eladást számlázás követ. A PURE-ban személyre szabhatod a számlázást. A partnered minden adata, fizetési határidők, stb. automatikusan feltöltődnek a számlákra. Azonnal elkészül a számla PDF formátumban. A számlákat nyomtathatod, elküldheted email-ben, tárolhatod az ügyfélhez kötött dokumentumok közt a rendszerben. Mindezt akár az ügyfélnél, azonnal, online.

Töltsd fel bejövő számláid

Töltsd fel bejövő számláid

Kellemetlen, ha a bejövő számlák elkeverednek, később kerülnek kifizetésre. Lehet vezetni róluk egyszerű nyilvántartást papír alapon, a PURE azonban profibb megoldást nyújt. Rögzítsd fel minden bejövő számlád. Hozzákötheted feladatokhoz, projektekhez, partnerekhez. A PURE figyeli a lejáratukat, és jelzi a lejárt számlákat. A bejövő számlák alapján egyszerű szűrésekkel megtalálod, hogy mely partner, alvállakozó, feladat esetében milyen költségeid jelentkeztek, s ehhez képest menniy volt az engedélyezett költség.

Cash flow kezelés online

Cash flow kezelés online

A kimenő és bejövő számlák kifizetését, teljes vagy résztölesztését menedzselheted a PURE-ban. Kiválaszthatod, hogy az adott pénösszeg a bankszámlád vagy a pénztárad pénzmozgásán jelentkezett. A számlák pénzforgalmi teljesítését egy mozdulattal rögíztheted. Napi szinten használva a PURE pénzforgalom kezelését valós idejű információt kapsz a cash flow státuszáról.

Automatizált kintlévőség figyelés, kezelés

Automatizált kintlévőség figyelés, kezelés

A PURE kintlévőség kezelése figyeli minden kifizetetlen számlád lejáratától eltelt időt. Automatikusan gyűjti lejárat szerint a számlákat, és korosított csoportokba rendezi a tételeket. A lejárattól eltelt idő alapján automaikusan elkészíti a személyre szabott, általad meghatározott tartalmú fizetési emlékeztetőt, fizetési felszólítót. Csak ki kell választanod, kinek akarod kiküldeni, és PDF-ben létrejön minden egyes dokumentum, amelyet nyomtathatsz, küldhetsz emailen vagy postán.

© pure2u.hu | 2015 honlapkészítés