Riportok, mérések

Most hogy állnak a feladatok

Most hogy állnak a feladatok

Valós idejű információk minden dolgozó, szervezeti egység feladatainak, folyamatainak aktuális állapotáról. Testre szabható riportok. Minden fontos információ azonnal, egy felületen, jól érthető diagramokkal, mérőszámokkal megjelenítve. Válaszd ki a mérési pontokat, használd teljesítmény mérésre és értékelésre; gyors döntésekhez. Mérd az értékesítés, működés, kampányok hatékonyságát és eredményességét. Figyeld a cah flowd alakulását. Hiteles információkat kapsz. A PURE-ban megbízhatsz.

Trendek vizsgálata a stratégia tervezéséhez

Trendek vizsgálata a stratégia tervezéséhez

A hosszabb időszakok trendjeinek vizsgálata, elemzése a stratégiai döntések eszköze. A PURE riportingja megmutatja milyen, mekkora terheléssel működik a cég szervezete, hol érdemes módosítani a működésen. Testre szabható riportokkal, elemzésekkel támogatja a stratégiai döntéseket. A piac, belső és külső kapcsolatok és folyamatok állandó változásban vannak. A PURE e moduljában egyszerűen értékelhető diagramok segítéségével kapsz képet, mennyire alkalmazkodik céged a változásokhoz.

Egyedi riport igények megvalósítása

A tulajdonosok, cégvezetők, területi vezetők riportokat használnak munkájukhoz. A riportok eltérő mélységben, eltérő időszakok tekintetében adnak számukra információkat a működés és hatékonyság ellenőrzéséhez, támogatást a jövőre vonatkozó döntéseikhez. A PURE-ban a különböző vezetői szintekhez, igényekhez mérten tudjuk megvalósítani az egyedi riportok elkészítését, sztenderd riportok beállítását. Szakértő csapatunk szívesen ad szakmai segítséget az egyes vezetők számára fontos riportok megtervezésében, összeállításában.

© pure2u.hu | 2015 honlapkészítés