Projekt menedzsment

Tervezz időt és erőforrást

Tervezz időt és erőforrást

A projektek elindítása előtt tervezd meg a szakaszokat, feladatokat, szükséges időt és erőforrásokat. A PURE-ban egyedi projektek létrehozásánál egyszerűen be tudod állítani a projekt lépéseit, határidőket, felelősöket.

Használd a projekt naptárat

Használd a projekt naptárat

A projektek, feladatok, szereplők tervezésénél használhatod a projekt naptárat is. A naptárat több nézetben használhatod: adott projekt, adott dolgozó, adott partner szintjén. Több nézetet is használhatsz. Össze tudod vonni több dolgozó naptárát egy nézetbe, és így együtt látod a feladatokat. A naptárat szinkronizálhatod Google vagy Outlook naptárral is.

Készíts, használj projekt és check list sablonokat

Készíts, használj projekt és check list sablonokat

Több olyan projekt lehet, melyet azonos ütemezéssel, feladatokkal és szereplőkkel kell elvégezni a cégnél. Ebben az esetben használd a projekt és check list tervezőt. Hozz létre projekt és check list sablonokat. A projekt elindítása mindössze a sablon kiválasztását igényli, s ehhez kell a határidőket a már elindított projektben beállítani. A check listek lehetővé teszik, hogy mindig meglegyenek a projekt szakaszoknál elvárt dokumentumok. A PURE addig nem engedi lezárni az adott feladatot, míg a check list nem teljes, a dokuemntumok nincsenek feltöltve és eltárolva a PURE-ban.

Feladatkiosztás, delegálás

Feladatkiosztás, delegálás

A feladatokat a projekt vezetője tudja kiosztani. Meghatározhatja a PURE-ban, hogy alapértelmezetten mely szervezeti egységnek, munkakörnek felelőssége az adott feladat elvégzése. A projekt tagok közötti feladatok megosztása, delegálása is a projektvezető jogosultsága, így elkerülhető, hogy projekt tagok közt pattogjon a feladat megoldatlanul.

Jogosultságfüggő hozzáférés

Jogosultságfüggő hozzáférés

Adott projektet csak az a személy láthat, aki részt vesz benne. A feladatokat végző személyek csak azokra a projektekre látnak rá, amelyekben szerepük van. A projekt feladatok módosítására, check list vagy újabb feladat felvételére jogosultak. Újabb projekt szakaszokat csak projektvezető hozhat létre.

© pure2u.hu | 2015 honlapkészítés