Megoldások

Minden egy helyen

Tudás

A cég működése során felhalmozott tudást nem a dolgozók fejében van, s veszted el azonnal a távozásukkal. A PURE-ban megmarad, nem lehet elvinni és könnyű átadni. Gyorsabb és hatékonyabb a munka, egyszerű a dolgozók oktatása.

Információ

Felejtsd el, hogy emailben, papíron, fejben tárolja a cég az információkat. A PURE eltárolja, őrzi és mindig hitelesen mutatja meg a szükséges információkat a döntéshez. Azt tárolod el, amire szükséged van, Nincs felesleges mező, amit nem használsz semmire. Bízhatsz benne.

Keresés

A PURE bármely pontján vagy, minden dokumentumot, számlát, ellenőrző listát, adatot, költséget, stb. azonnal megtalálsz, megnézhetsz, nyomtathatsz, menthetsz, listát exportálhatsz ami az ügyfeleddel és cégeddel kapcsolatos.

Működés

Te ismered a céged működését. A PURE-ban minden cégen belüli, vagy a céged dolgozói és ügyfeleid, partnereid, alvállalkozóid, szállítóid közti kapcsolatot irányíthatod. 

Riportok

Adj időd magadnak, koncentrálj a fontos kérdésekre. Ne tépelődj, hogy a dolgozók hogy állnak a munkájukkal, elvégezték-e minden feladatukat, hogy áll a cash flow, mikorra van erőforrásod új munkát vállalni, mikor-kinek-mit-hol kell tennie. Használd a PURE valós idejű riportjait online.

Érdekel

© pure2u.hu | 2015 honlapkészítés