Kampányok, termékek, szolgáltatások

Tartsd nyilván termékeid, szolgáltatásaid

Tartsd nyilván termékeid, szolgáltatásaid

Az ügyfél szerzéshez és megtartáshoz sok terméket, szolgáltatást használ minden cég. A PURE terméktárában eltárolt termékekhez csatolj hozzá oktatási anyagokat, termékleírásokat, s így egy helyen teszed elérhetővé a cég tudásbázisát a dolgozók számára.

Határozd meg szolgáltatásaid feltételeit

Határozd meg szolgáltatásaid feltételeit

Minden termékhez meghatározhatod, milyen terület, régió, cégméret, cégtípus, tevékenységi kör számára szeretnéd értékesíteni. A PURE automatikusan kiválasztja a célzott partnerkört és kapcsolati adatokkal ellátott listát készít belőle.

Minősítsd és csoportosítsd ügyfeleid

Minősítsd és csoportosítsd ügyfeleid

Sok gondot okoz felmérni, hogy melyik ügyfélnek milyen feltételekkel lehet értékesíteni, milyen kapcsolatban érdemes lenni vele. A PURE partnerminősítésben publikus bevallások adatai alapján töltheted fel a partnered pénzügyi adatait. A minősítés azonnal megmutatja, mennyire kockázatos a partner működése. Eldöntheted, milyen feltételek mellett tudsz vele együttműködni. Tetszőleges minősítési csoportokat alkothatsz, hozzárendelve fizetési határidőt, fizetési módot vagy egyéb feltételeket.

Erősítsd az értékesítést kampányokkal

Erősítsd az értékesítést kampányokkal

Értékesítési kampányt csinálni sokrétű feladat. Több száz ügyfélnek egyszerre értékesíteni ugyanazt a terméket. A teljes ügyféllistát figyelni és aktualizálni. Képben lenni, hogy állnak az értékesítők - dolgoznak, látogatják az ügyfeleket? Kérdezni és folyton követni az eladást, a tárgyalásokat. A PURE-ban akár több ezer tételes kampánylistát is betölthetsz, meghatározhatod mindenkinek a feladatát, a teendőket, a terméket majd egy gombnyomással kiadhatod a feladatokat.

Tölts be excelből ügyféllistát

Tölts be excelből ügyféllistát

Értékesítési kampányban nagy létszámű ügyfelet célzunk meg azonos termékkel, törekedve a minél eredményesebb eladásra. Ügyfél megtartási kampányhoz a PURE terméktából azonnal tudunk listát létrehozni, és a listát betöltve értékesítési feladatot adni az értékesítőknek. Meglehet, hogy új ügyfél szerzéshez külső listát használunk. A PURE feltételei alapján határozd meg az eladásra szánt termékeket, a teendőket, és a külső listát tölts be a PURE-ba. Egy gombnyomással ki tudod adni a feladatot, s indul az értékesítés.

Mérd a kampány eredményét online

Mérd a kampány eredményét online

Az eredmények csak akkor érnek valamit, ha mérjük őket. A PURE riportjai támogatják a döntésed és megadják hozzá az információt. Lehetett volna több is az eladás? 100-ból hány ügyfelet érünk el? Hol veszítjük el az üzletet? Ezer kérdés, mind találgatásra adhat okot. Ne találgass. Használd a PURE riportjait, s konkrét választ kapsz, nem magyarázkodást.

© pure2u.hu | 2015 honlapkészítés