Iktatás, dokumentum menedzsment

Minden céges dokumentum egy helyen

Minden céges dokumentum egy helyen

A dokumentumok egy cégben sok helyen, több verzióban, több példányban fordulnak elő. Emailelkben, dolgozók gépén, közös szerveren, felhő szolgáltatóknál. Hogy találod meg azt, amire szükséged van?
A PURE dokumentum menedzsmentjében minden cégeddel kapcsolatos dokumentumot el tudsz tárolni, egy helyen. Határozd meg, milyen jellegű dokumentumok (pl.: aláírási címpéldány, ajánlat, szerződés, stb.) fordulhatnak elő munkátok során. Dokumentum fajták alapján, ügyfélhez és projekthez tudod kötni őket. Minden egyes dokumentum összes verzióját követheted, egy helyen láthatod. Tetszőleges fájl formátumban (.doc, .pdf, .xls, .jpg; stb.) töltheted fel őket a PURE-ba.

Iktass minden be- és kimenő dokumentumot

Iktass minden be- és kimenő dokumentumot

A céges dokumentumaid egy helyen kezeled, használd hozzá a PURE iktatóját. A rendszerbe kerülő dokumentumokat egyedi információkkal tudod ellátni az iktatáskor. A dokumentum kezelőbe feltöltve a dokumentumot a PURE automatikusan becsatolja az iktatóba is.

Kösd hozzá partnerhez, projekthez, feladathoz

Kösd hozzá partnerhez, projekthez, feladathoz

Állandó rpobléma, hogy találjuk meg egy partner, feladat, stb. dokumentumait. A PURE-ban a dokumentumot feltöltve több keresési azonosítóval tudod ellátni, így mindent egyszerűen megtalálsz. A partner szintű dokumentumként eltárold információk minden, a partnerrel kapcsolatos eseménynél megtalálhatók s használhatók. A projekt, szerződés szintű dokumentumokat az adott projektnél, stb. találod meg.

Tárold el, kövesd a verzióit

Tárold el, kövesd a verzióit

Azonos dokumentum fajátkból egy ügyfélnél több verzió is keletkezhet - gondoljunk csak egy ajánlatra, szerződésre. Minden dokumentum esetében a végleges verzió eltárolásáig az összes verziót el tudod tárolni. A PURE rögzíti a mentés időpontját, az eltároló személy nevét. Ügyfeleid számára lehetőséget adhatsz, hogy az eddig emailen küldött dokumentumokat saját maguk tegyék be az általad használt PURE rendszerbe, s így a felesleges email forgalmat le tudod csökkenteni.

Mindent azonnal megtalálsz

Mindent azonnal megtalálsz

A dokumentumokat partner, projekt, feladat, stb. szinten tudod eltárolni. A megtalálás egyszerű. Ha nem tudod pontosan mit keresel, minden dokumentumot megtalálsz a dokumentum kezelőben, s csoportosítva, szűrve kereshetsz. Amint van közelebbi információd, hogy melyik partner, milyen téma, stb. amiben a keresett dokumentum keletkezett, úgy partner, feladat, stb. szinten azonnal megtalálod a keresett dokumentumot.

Alakítsd ki saját dokumentum fajtáid

Alakítsd ki saját dokumentum fajtáid

A PURE-ban a cégedben megjelenő bármely dokumentum fajtát eltárolhatod. Hozd létre, és határozd meg, milyen információkat, adatokat kell hozzá rögzíteni, s mit nem. Mi a kötelező, mi az opcionális. Így meg tudod könnyíteni a rögíztést, és csak azokat az információkat kell eltárolnod, amire valóban szükséged van.

© pure2u.hu | 2015 honlapkészítés