CRM

Ismerd a partnereid

Ismerd a partnereid

A PURE-ban minden partnered, ügyfeled összes kapcsolati adatát, elérhetőségét egy helyen tudod karbantartani. Nincs szükség több helyen tartani az adatokat és információkat, s folyton bajlódni a kereséssel, melyik is az aktuális telefonszám, emailcím, kapcsolattartó. Csoportosítással és egyszerű szűrésekkel a modul bármely felületén megtalálod a keresett adatot.

Lásd mit terveznek

Lásd mit terveznek

Az együttműködésben fontos, hogy kiszolgáld az ügyfeled igényeit. Honnan fogod tudni mit szeretne, miről beszélt az értékesítőddel? Nem kell az emlékeidben keresned. A partner tervekben látogatási jelentés dokumentummal együtt minden partner interakció eltárolható. Meghatározhatsz termék, téma, stb. csoportokat, s e csoportok szerint tárolhatod el a számodra fontos értékesítési információkat.

Minősítsd és csoportosítsd őket

Minősítsd és csoportosítsd őket

Sok gondot okoz felmérni, hogy melyik partnernek milyen feltételekkel lehet értékesíteni, milyen kapcsolatban érdemes lenni vele. A PURE partnerminősítésben publikus bevallások adatai alapján töltheted fel a partnered pénzügyi adatait. A minősítés azonnal megmutatja, mennyire kockázatos a partner működése. Eldöntheted, milyen feltételek mellett tudsz vele együttműködni. Tetszőleges minősítési csoportokat alkothatsz, hozzárendelve fizetési határidőt, fizetési módot vagy egyéb feltételeket.

Alkoss ügyfélcsoportokat termékeidhez

Alkoss ügyfélcsoportokat termékeidhez

Az értékesítésben az ügyfél megtartás legalább olyan fontos, mint az ügyfél szerzés. Rögzítsd a PURE-ban a termékeid. Minden termékhez meghatározhatod, milyen terület, régió, cégméret, cégtípus, tevékenységi kör számára szeretnéd értékesíteni. A PURE automatikusan kiválasztja a célzott partnerkört és kapcsolati adatokkal ellátott listát készít belőle. Ilyen egyszerű kiválasztani a célzott ügyfeleket. Indulhat az értékesítés.

Erősítsd az értékesítést kampányokkal

Erősítsd az értékesítést kampányokkal

Értékesítési kampányt csinálni sokrétű feladat. Több száz ügyfélnek egyszerre értékesíteni ugyanazt a terméket. A teljes ügyféllistát figyelni és aktualizálni. Képben lenni, hogy állnak az értékesítők - dolgoznak, látogatják az ügyfeleket? Kérdezni és folyton követni az eladást, a tárgyalásokat. A PURE-ban akár több ezer tételes kampánylistát is betölthetsz, meghatározhatod mindenkinek a feladatát, a teendőket, a terméket majd egy gombnyomással kiadhatod a feladatokat.

Mérd az eredményességet

Mérd az eredményességet

Az eredmények csak akkor érnek valamit, ha mérjük őket. A PURE riportjai támogatják a döntésed és megadják hozzá az információt. Lehetett volna több is az eladás? 100-ból hány ügyfelet érünk el? Hol veszítjük el az üzletet? Ezer kérdés, mind találgatásra adhat okot. Ne találgass. Használd a PURE riportjait, s konkrét választ kapsz, nem magyarázkodást.

Számlázd az eladást

Számlázd az eladást

Sikeres eladást számlázás követ. A PURE-ban személyre szabhatod a számlázást. A partnered minden adata, fizetési határidők, stb. automatikusan feltöltődnek a számlákra. Azonnal elkészül a számla PDF formátumban. A számlákat nyomtathatod, elküldheted email-ben, tárolhatod az ügyfélhez kötött dokumentumok közt a rendszerben. Mindezt akár az ügyfélnél, azonnal, online.

Ügyelj a kintlévőségre

Ügyelj a kintlévőségre

A PURE kintlévőség kezelése figyeli minden kifizetetlen számlád lejáratától eltelt időt. Automatikusan gyűjti lejárat szerint a számlákat, és korosított csoportokba rendezi a tételeket. A lejárattól eltelt idő alapján automaikusan elkészíti a személyre szabott, általad meghatározott tartalmú fizetési emlékeztetőt, fizetési felszólítót. Csak ki kell választanod, kinek akarod kiküldeni, és PDF-ben létrejön minden egyes dokumentum, amelyet nyomtathatsz, küldhetsz emailen vagy postán.

© pure2u.hu | 2015 honlapkészítés